نوشته شده توسط : ساحل

اگر تلاش‌های گوگل مبنی بر بهبود واقعیت افزوده را دنبال کرده باشید، حتما دستاوردهای جالب این کمپانی در این زمینه را دیده‌اید. به نظر می‌رسد که گوگل پشت پرده در حال بهبود هر چه بیشتر و بهتر قابلیت‌های واقعیت افزوده خود از طریق ARCore بوده که پارسال معرفی کرده است. اما این کمپانی اخیرا دموهایی منتشر کرده که این توانایی‌ها و قابلیت‌ها را بهتر به رخ می‌کشد. با ما همراه باشید تا نگاهی به ویژگی‌های جدید ARCore بیاندازیم.

قابلیت انسداد

قابلیت انسداد یا Occlusion، در اصل یکی از ویژگی‌های جدید API عمق ARCore است. این قابلیت که به زودی در اختیار توسعه‌دهندگان قرار خواهد گرفت، به واقعی‌تر شدن اشیاء مصنوعی واقع در هر صحنه کمک خواهد کرد. قابلیت اسنداد برای مثال می‌تواند شرایطی را فراهم کند که طی آن، اگر کاربر شیء مصنوعی را در صحنه قرار داد، با تکان دادن صحنه، بتواند آن شیء را پشت اجسام واقعی مخفی کند.

در مثالی که خود گوگل به نمایش درآورده است، گربه‌ای مصنوعی را در صحنه قرار می‌دهد و کاربر با تغییر مکان گوشی، می‌تواند گربه را پشت یکی از وسیله‌های واقعی در صحنه مخفی کند. ویژگی جدید عمق، باعث می‌شود تا اشیاء در صحنه بهتر هم دیگر را درک کرده و بتوانند فاصله خود از جسم دیگر را نیز تشخیص دهند.

 

واقعیت افزوده
 

 

گوگل می‌گوید که برای دریافت این برزورسانی‌ها، اصلا احتیاجی به خرید گوشی جدید نیست، زیرا API عمق گوگل، کاملا نرم‌افزاری بوده و تقریبا هر گوشی معرفی شده در چند سال اخیر از آن پشتیبانی می‌کند. با این حال قابلیت انسداد چندان جدید هم نیست.

توسعه‌دهندگان بازی محبوب Pokémon Go، این قابلیت را پارسال به نمایش درآوردند. البته در دموی نمایش داده شده که پیکاچو (Pikachu) در فضایی مشخص قرار داده شده بود، به خوبی توسط اجسام واقعی پوشش داده می‌شد و کاربر می‌توانست او را پشت اجسام دیگر مخفی کند. اما چیزی که Niantic نشان داد، یک ویدیو از پیش آماده شده بود تا دموی واقعی.

 

واقعیت افزوده
 

 

البته این را هم فراموش نکنید که دموی‌های نمایش داده شده توسط گوگل هم در محیطی کنترل شده ضبط شده و هنوز نمی‌توان آن را در محیط‌های معمولی‌تر آزمایش کرد. اما با وجود این که قابلیت انسداد به صورت بروزرسانی در اختیار عموم قرار نمی‌گیرد، کاربران می‌توانند از آن در برنامه Houzz برای قرار دادن وسایل خانه در صحنه‌های مختلف استفاده کنند.

قابلیت‌های دیگر API عمق

ویژگی‌های دیگری نیز در این دموها به نمایش درآمدند که فعلا API آن به توسعه‌دهندگان ارائه نمی‌شود. یکی از این قابلیت‌ها، نقشه‌برداری 3D است که به خوبی می‌تواند کوچکترین جزئیات در صحنه را تشخیص داده و نسبت به آن‌ها، واکنش‌های فیزیکی بسیار واقعی انجام دهد. این واکنش‌ها دقیقا مشابه یک جسم فیزیکی واقعی صورت می‌گیرند و بسیار طبیعی تولید می‌شوند.

 

واقعیت افزوده
 

 

علاوه بر این، گوگل یک مینی گیم نیز درست کرده است که در آن یک ربات آشپز به شما حمله می‌کند و باید با پرتاب دسر به سمت او، در این بازی برنده شوید. این مینی گیم در اصل برای به رخ کشیدن قابلیت‌های حرکت اجسام مصنوعی از بین اجسام واقعی بوده که به کمک API عمق ARCore میسر شده است.

 

واقعیت افزوده
 

 

البته فراموش نکنید که هیچ کدام از این دموها به صوت عمومی منتشر نخواهند شد و گوگل می‌گوید، امیدوار است که هر وقت این API آماده شد، آن را در اختیار توسعه‌دهندگان قرار دهد. نزدیک‌ترین زمانی که می‌توان برای عرضه این قابلیت‌های واقعیت افزوده در نظر گرفت، سال آینده خواهد بود.

 

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/10/با-قابلیت‌های-جدید-واقعیت-افزوده-گوگل/



:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

«حمید سعیدی»، مدیرعامل GLX اعلام کرده که این شرکت می‌خواهد تا سال ۱۴۰۰، سهم خود از بازار ایران را به ۲۰ درصد برساند. این در حالیست که بر اساس آماری که از سوی انجمن واردکنندگان موبایل منتشر شده، سهم GLX در ۷ ماه ابتدای امسال ۱.۹۳ درصد از کل بازار موبایل بوده و در این بازه زمانی، ۱۳۴ هزار موبایل این شرکت روشن شده‌اند.  اما پرسش مهم اینجاست که آیا GLX می‌تواند در عرض ۲ سال، با رشدی منطقی سهم خود را به ۲۰ درصد برساند؟

مدیرعامل GLX در گفتگویی که با روابط عمومی وزارت ارتباطات داشته، اعلام کرده که یکی از معضل‌های فرهنگی استفاده از کالا و گوشی ایرانی، این است که مردم استفاده از این محصولات را کسر شان و شخصیت خود می‌دانند، حتی اگر کیفیت مناسبی داشته باشد. او همچنین در رابطه با این مسئله که چند درصد از این موبایل‌ها ایرانی هستند گفته است: «در برخی موارد تولید قطعه داخلی صرفه اقتصادی نداشته اما آن را تولید کردیم و هم اکنون نیز ۳۰ درصد گوشی‌های هوشمند جی ال ایکس از قطعات داخلی استفاده می شود.»

مدیرعامل GLX همچنین اعلام کرده است که «شاهین دو» ۲۶ آذر ماه، با قیمت ۲ میلیون ۸۰۰ هزار تومان و در نمایشگاه تلکام رونمایی خواهد شد: «یک گوشی خارجی با برند معروف با همین ویژگی‌ها دو برابر قیمت این گوشی فروخته می‌شود.»

اما آیا همه این موارد باعث می‌شود تا یک رشد طبیعی ۱۰ برابری در عرض ۲ سال برای این شرکت رقم بخورد یا اتفاقات دیگری هم در جریان است؟

احتمال حمایت با افزایش تعرفه

چند روز پیش، «رضا قربانی»، عضو هیات مدیره انجمن واردکنندگان موبایل، رئیس کمیسیون تنظیم بازار در این انجمن و مدیرعامل شرکت «ایرانیان قائم همراه» که موبایل‌هایی ایرانی تحت برند «OROD» می‌سازد، در گفتگو با دیجیاتو اعلام کرده بود که قرار است بحث تولید موبایل‌های ایرانی «به جاهای خوبی» برسد. او همچنین خبر داده بود که وزارت ارتباطات و وزارت صنعت یک تعامل سازنده را با یکدیگر آغاز کرده‌اند تا موبایل‌های ایرانی به دست خریداران برسند.

به گفته او، این احتمال به شکل جدی وجود دارد که تعرفه واردات موبایل در سال ۹۹، با هدف حمایت از موبایل تولید ایران افزایش پیدا کند: «جلساتی در همین رابطه در حال برگزاری است که یا تصمیمی درباره تغییر تعرفه واردات تلفن همراه و یا تصمیمی برای پلکانی شدن تعرفه گرفته شود. برای مثال سقف خاصی در نظر گرفته شود و تعرفه آن بخش تغییر کند.»

رویای سهم ۲۰ درصدی

 

 

 

حالا مدیرعامل GLX پیش‌بینی کرده است که این شرکت در سال ۱۴۰۰ به ۲۰ درصد از بازار موبایل ایران دست پیدا می‌کند. بر اساس آماری که انجمن واردکنندگان موبایل به تازگی منتشر کرده است، سهم مصرف برند GLX از سوی کاربر ایرانی، در ۷ ماه ابتدای امسال ۱.۹۳ درصد بوده و ۱۳۴ هزار موبایل GLX در این بازه زمانی روشن شده‌اند.

کافه بازار هم در گزارشی که از بهار ۹۸ منتشر کرد، اعلام کرده بود که سهم گوشی‌های GLX در میان ۴۰ میلیون موبایلی که از این پلتفرم استفاده کرده‌اند، حدود ۱۰۰ هزار موبایل بوده است.

با این شرایط چگونه ممکن است در عرض ۲ سال، یک شرکت از سهم کمتر از ۲ درصد به سهمی ۲۰ درصدی برسد؟ چند سناریو و احتمال مطرح است.

اولین سناریو، احتمالاً حمایت از طریق افزایش تعرفه واردات موبایل است. این مسئله البته برخلاف آنچه دولت‌مردان فکر می‌کنند، احتمالاً باعث نخواهد شد تا کاربران دست از برندهایی که به آن‌ها وفادار هستند، بکشند؛ حتی اگر مجبور شوند هزینه بیشتری برای آن‌ها پرداخت کنند.

دومین سناریو، بستن راه ورود موبایل‌های غیر هوشمند به ایران است. شرکت GLX پیش از این تجربه ساخت موبایل‌های ساده را داشته است. از طرف دیگر شنیده می‌شود که یکی از راه‌های حمایت از موبایل‌های تولید داخل، اجازه ندادن به ورود موبایل‌های ساده و غیرهوشمند است. این موبایل‌ها پیچیدگی خاص و حتی سیستم عاملی ندارند و ساخت آن‌ها نیز کار دشواری نیست.

سومین سناریو، بودجه‌ای ۲۰۰ میلیارد تومانی است که وزیر ارتباطات هم قبلاً درباره‌اش صحبت کرده است. اگرچه هنوز همه چیز در حد یک طرح است اما این احتمال وجود دارد که اپراتورهای موبایل این بودجه را دریافت کرده و گوشی‌های ایرانی را توسط باندل سیم‌کارت و موبایل، به کاربر به شکل اقساطی بفروشند. در شرایط اقتصادی فعلی (مخصوصاً اگر تعرفه واردات موبایل هم افزایش پیدا کند)، قطعاً خرید اقساطی برای بخشی از جامعه جذاب خواهد بود.

احتمالاً سناریویی که می‌تواند سهم GLX را به شدت افزایش دهد، جلوگیری از ورود موبایل‌های ساده و غیرهوشمند به بازار ایران است.

سلفی با GLX در آینه

 

 

 

شرکت GLX تنها تولیدکننده موبایل در ایران نیست اما مشخصاً معروف‌ترین آنهاست. در تابستان، وزیر ارتباطات با انتشار یک سلفی از خود در آینه، از کاربران درخواست کرد تا انتظارات خود از گوشی باکیفیت ایرانی را برایش بنویسند. همان پست در عرض چند روز به بیشتر از ۱۵ هزار کامنت رسید.

 

 

 

دیجیاتو در همان زمان با همکاری واکاویک که یک سرویس پردازش متن است، نظرات کاربران را تحلیل کرد. گرایش احساسی کاربران نسبت به گوشی GLX، تنها ۲۰ درصد مثبت بود و از طرفی ۵۱ درصد افراد نیز گرایش احساسی منفی به این موبایل داشتند.

 

منبع:

 

https://digiato.com/article/2019/12/10/glx-۲۰-درصد-بازار-موبایل-ایران/

 



:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

در سومین همایش شهر هوشمند در مورد چالش‌های نسل بعد اینترنت همراه یا همان 5G صبحت‌های جالب توجهی مطرح شد؛ برخی از کارشناسان این پنل پرسشی را مطرح کردند مبنی بر اینکه اساسا 5G در حال حاضر در ایران به چه کار می‌آید و آیا هیچ مشتری برای این فناوری وجود دارد؟

باید تقاضایی برای 5G وجود داشته باشد

 

5G در ایران
 

 

«نسترن محسنی» معاون امور رادیوئی سازمان رگولاتوری در این همایش با اشاره به جمعیت ۲.۵ میلیارد نفری ساکن کلانشهرها تاکید می‌کند که ۵۵ درصد مردم دنیا در شهرها مستقر هستند.به گفته او مدیریت و توزیع منابع بین این جمعیت نمی‌تواند بدون استفاده از ارتباطات محقق شود: «این یعنی ما نیاز به یک Massive IoT داریم که صرفا از طریق نسل پنجم شبکه ارتباطاتی محقق خواهد شد.»

محسنی باور دارد که در تحقق 5G همه نهادها و سازمان‌ها نقش موثری دارند و صنایعی همچون انرژی، حمل و نقل و سلامت و مواردی از این قبیل در تسریع تحقق 5G موثر هستند: «اپراتور ما که چند سالی است 4G را به مرحله عملیاتی رسانده هنوز دقیقا نمی‌داند که چطور با اینترنت 5G درآمدزایی کند. در واقع باید تقاضا اتفاق بیفتد تا اپراتور تمایل به فعالیت در این عرصه داشته باشد.»

به گفته محسنی زیرساخت 5G و تدوین ضوابط و مقررات آن می‌تواند از بستر رگولاتوری ICT بگذرد ولی تمامی نهادها درگیر توسعه آن خواهند بود. او تاکید دارد که تعاملات بین بخشی و بین رگولاتوری باید توسعه پیدا کند تا این موضوع رنگ حقیقت به خود بگیرد. محسنی درباره باندهای مورد نیاز 5G نیز به باندهای فرکانس ۷۰۰ اشاره می‌کند که فعلا در اختیار صدا و سیماست و این سازمان تنها از ۲۶ درصد ظرفیت باندها استفاده می‌کند: «استفاده از این باندها هزینه‌های اپراتور را تا یک سوم کاهش می‌دهد، پس منطقی نیست که این باندها به متولی اصلی فرکانس کشور برگردد؟»

5G را برای چه سرویسی بیاوریم؟

 

5G در ایران
 

 

معاون فنی توسعه شبکه همراه اول در ادامه این نشست با اشاره به این موضوع که تکنولوژی 5G همچنان وارد کشور نشده ولی درباره آن ده‌ها جلسه برگزار شده تاکید دارد که این موضوع یک فرایند خوب برای آشنایی و تسلط با یک تکنولوژی تازه است. او ضمن تایید آزاد نبودن فرکانس‌های ۷۰۰ آنها را به مثابه اکسیژن برای فناوری 5G میدا‌ند؛ فناوری که البته رسیدن به آن مشکلات زیادی دارد. «مرتضی طاهری» در این باره بیشتر گفت:

«5G قرار است تاخیر ده میلی ثانیه داشته باشد و پایداری نزدیک به صد را به ارمغان بیاورد. رسیدن به این پایداری سخت است و دیتاسنترهایی هم در کشور آنچنان وجود ندارد که بتواند پاسخگوی نیاز فناوری 5G باشد. حتی می‌توان گفت دیوایس‌های در دست مردم نیز هنوز به سخت افزار 5G مجهز نشده است و باید این سوال ساده را از خود بپرسیم که اساسا فناوری 5G به چه کارمان می‌آید؟»

طاهری با خطاب قرار دادن فعالین حوزه صنعت اذعان دارد که اگر زمانی مشترکین دیتای خود را قطع کنند، اپراتورها تعطیل خواهند شد چرا که در صنایع مشتری خاصی ندارند:

«چه سرویسی را می‌خواهیم ارائه کنیم که منتظر 5G هستیم؟ با 5G قرار است اتفاقات بزرگی بیفتد و یک تحول دیجیتال رخ بدهد که این تحول مستلزم تحول در صنعت است. در واقع صنایع باید برای این سرویس تقاضا داشته باشند که اپراتورها روی آن کار کنند ولی الان از اینترنت 4G هم آنچنان درخواستی از سوی صنایع مطرح نشده چه رسد به 5G. اگر می‌خواهیم اتفاقی برای رسیدن به 5G بیفتد با صنایع ما به تکاپو بیفتند و تقاضای B2B مطرح شود؛ وگرنه 5G عرضه کنیم که چه شود؟»

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/10/چالش‌های-نسل-بعدی-شبکه-موبایل-در-کشور/



:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

به گزارش IDC اپل در فصل سوم سال ۲۰۱۹ و در بخش گجت پوشیدنی ۲۹.۵ میلیون دستگاه از ایرپاد، اپل واچ و هدفون بیتس فروخته است. این کمپانی رتبه اول این بخش را به خود اختصاص داده و نسبت به زمان مشابه سال قبل، ۱۹۵.۵ درصد رشد داشته است.

بر اساس گزارش IDC، اپل در مدت مشابه در سال قبل، ۱۰ میلیون دستگاه فروخته بود که امسال با رشدی ۲۳ درصدی در سهم بازار خود، توانسته ۲۹.۵ میلیون دستگاه به فروش برساند. البته اپل بیشتر این رشد را مدیون گجت شنیدنی یا «Hearable» بوده است. بیشتر این فروش‌ها هم به دلیل عرضه محصولات جدید از برند‌های هدفون‌های بیتس مانند بیتس سولو پرو و برند اپل با ایرپاد پرو است.

 

گجت پوشیدنی
 

 

رامون لاماس (Ramon T. Llamas) مدیر تحقیقات IDC می‌گوید:

گجت شنیدنی یکی از بیشترین تقاضاها را در این بازار دارد. این تقاضا هم همزمان با حذف جک هدفون ۳.۵ میلیمتری شروع شد که بیشتر سازندگان گوشی هوشمند هم از این اقدام، پشتیبانی کردند و باعث شدند تا درخواست برای هدفون‌های بی‌سیم افزایش یابد. بخش دیگر آن هم به کمک ویژگی‌های اضافی در این گجت‌هاست که مثلا قابلیت واقعیت افزوده می‌تواند یکی از آن‌ها باشد.

دومین تعقیب کننده اپل، کمپانی شیائومی است. البته فاصله این کمپانی با اپل بسیار زیاد بوده و این غول چینی ۱۲.۴ میلیون دستگاه به فروش رسانده و سهم بازار ۱۴.۶ درصدی را به خود اختصاص داده است. اما برخلاف اپل، شیائومی تنها با خط تولید «mi» توانسته این مقدار از گجت پوشیدنی را به فروش برساند. این کمپانی توانسته نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، رشد ۶۶.۱ درصدی را تجربه کند.

 

گجت پوشیدنی
 

 

جایگاه سوم و چهارم نیز در اختیار سامسونگ و هواوی است که رشد‌های ۱۵۶.۴ درصدی و ۲۰۲.۶ درصدی را نسبت به زمان مشابه سال قبل داشته‌اند. سامسونگ توانسته ۸.۳ میلیون دستگاه به بازار عرضه کند و سهم ۹.۸ درصدی را به خود اختصاص دهد. از طرفی، هواوی با فروش ۷.۱ میلیون دستگاه، سهم بازار ۸.۴ درصدی را کسب کرده است.

 

گجت پوشیدنی
 

 

جایگاه پنجم اما مختص فیت بیت است. این کمپانی که اکنون زیرمجموعه گوگل به حساب می‌آید، تنها ۴.۱ درصد از بازار را برای خود کرده که از فروش ۲.۵ میلیون دستگاه به دست آمده است. رشد سالیانه این کمپانی نیز تنها ۰.۵ درصد بوده که برای این کمپانی که زمانی جایگاه اپل را تهدید می کرد، ناامید کننده است.

 

گجت پوشیدنی
 

 

در کل در بخش گجت پوشیدنی ۴۰.۷ میلیون دستگاه مختلف به فروش رسیده که رشدی ۲۴۲.۴ درصدی را تجربه کرده است. گجت‌های دستبند شکل (مانند می بند) ۱۹.۲ میلیون دستگاه و ساعت‌های هوشمند نیز ۱۷.۶ میلیون را نیز به خود اختصاص داده‌اند.

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/10/گزارش-idc-از-بازار-گجت-پوشیدنی-اپل-در-صدر/



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

بر اساس گزارش شرکت تحلیگر IHS Markit، بیش از یک میلیارد دوربین نظارتی تا سال ۲۰۲۱ در سراسر جهان نصب خواهد شد. تعداد دوربین‌های کشور چین به بیش از ۵۶۰ میلیون دستگاه خواهد رسید که باعث می‌شود چین به اولین کشور در این زمینه تبدیل شود.

انتظار می‌رود که تعداد دوربین نظارتی نصب شده تا سال ۲۰۲۱ در آمریکا نیز به ۸۵ میلیون دستگاه برسد. اگر بخواهیم نسبت تعداد دوربین نظارتی به ازای هر شهروند را حساب کنیم، چین و آمریکا عدد برابری خواهند داشت. این نسبت بر اساس تعداد دوربین به جمعیت هر کشور محاسبه می‌شود که بر اساس گزارش IHS Markit، در آمریکا و چین، هر دوربین می‌تواند ۴ شهروند را زیر نظر بگیرد.

کشورهای انگلستان و ایرلند نیز نسبت ۱ به ۶.۵ و تایوان با نسبت ۱ به ۵ و سنگاپور با نسبت ۱ به ۷ دیگر کشورهایی هستند که تعداد دوربین نظارتی نسبتا زیادی را در شهرهای خود نصب کرده‌اند.

 

دوربین نظارتی
 

 

در سال ۲۰۱۸، کشور چین ۳۵۰ میلیون دوربین نظارتی نصب کرده بود که تقریبا نسبتی ۱ به ۴.۱ نفر‌ داشت. آمریکا نیز با نصب ۷۰ میلیون دوربین، نسبت ۱ به ۴.۶ را داشته است. با این حال نرخ نصب دوربین‌های جدید در چین ۷۰ درصد بوده، در حالی که آمریکا با سرعت کندتری و با نرخ ۵۰ درصدی اقدام به نصب دوربین‌های جدید کرده است. اولیور فیلیپو (Oliver Philippou) مدیر ارشد این تحقیقات می‌گوید:

طی چند سال گذشته، محدوده تحت پوشش دوربین‌های نظارتی رشد بسیاری داشته که کشور چین عمده‌ترین نقش را در آن ایفا کرده است. این کشور به کمک هوش مصنوعی توانسته دوربین‌های زیادی را در سراسر کشور خود نصب کند. اما در این زمینه به کشور آمریکا چندان توجهی نشده است. البته نباید فراموش کنیم که ضریب نفوذ دوربین‌ها در شهرهای آمریکا با چین یکسان است و به نظر می‌رسد نگرانی‌ها در رابطه با نظارت شهروندان به اندازه چین، در آمریکا نیز باید جدی گرفته شود.

با این وجود، تفاوت بزرگی در رابطه با کاربری این دوربین‌ها وجود دارد. در کشور چین، بیشتر این دوربین‌ها، مقاصد نظارتی داشته در حالی که در آمریکا بیشتر آن‌ها برای «تبلیغات» استفاده می‌شوند. از آن گذشته، دولت چین با کمک تکنولوژی تشخیص چهره، اقدام به شناسایی شهروندان می‌کند، در حالی که کمتر چنین چیزی را در آمریکا شاهد هستیم.

 

دوربین نظارتی
 

 

در رابطه با کاربری دوربین نظارتی در آمریکا، اختلافاتی وجود دارد. به عنوان مثال، شهرهای دترویت، واشنگتن و کولوراد در حال انجام آزمایشاتی هستند تا از این دوربین‌ها برای نظارت و حفاظت استفاده کنند، در حالی که شهر سان فرانسیسکو به کلی استفاده از این دوربین‌ها به این منظور را ممنوع اعلام کرده است. IHS Markit می‌گوید تنها ۳ درصد دوربین‌ها به منظور نظارت استفاده می‌شوند.

همچنین باید در نظر بگیریم که سرعت نصب دوربین در آمریکا در طول سالیان زیاد بوده ولی در چین تمامی این دوربین‌ها در چند سال اخیر نصب شده‌اند.

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/10/یک-دوربین-نظارتی-به-ازای-هر-۴-نفر/



:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

روابط عمومی تپ‌سی خبر می‌دهد که با هدف تسهیل حمل و نقل درون‌شهری، در قم شروع به فعالیت کرده و آماده قبول درخواست سفرهای شهروندان ساکن قم است. همچنین رانندگان خودروهای شخصی و تاکسی‌های فعال در تاکسیرانی می‌توانند برای کار در این تاکسی آنلاین ثبت نام کنند.

با اضافه شدن قم به شهرهای محل فعالیت تپ‌سی، هم اکنون این شرکت در تمام شهرها با جمعیتی بالای ۱ میلیون نفر حضور دارد. گفتنیست پیش از این فعالیت تاکسی‌های اینترنتی در قم با چالش‌هایی همراه بود که از تابستان امسال این چالش‌ها به حداقل رسیده و تپ‌سی توانسته با امضای قرارداد با معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم بر اساس دستورالعمل نظارت بر چگونگی فعالیت ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل هوشمند مسافر کار خود را به صورت رسمی در این شهر آغاز کند. شایان ذکر است بر اساس این قرارداد،  لاوه بر خودروهای شخصی، تاکسی‌های ناوگان تاکسیرانی این شهر نیز می‌توانند فعالیت خود را در تپ‌سی شروع کنند.

قم، یکی از مهم‌ترین شهرهای زیارتی ایران است که سالانه زائران زیادی به آن سفر می‌کنند و علاوه بر شهروندان ایرانی، میزبان شمار زیادی از توریست‌های سایر کشورهای مسلمان منطقه است. به همین دلیل، این شهر ظرفیت زیادی در بخش حمل و نقل شهری دارد که نیازمند ساماندهی و حضور بیشتر بازیگران اصلی حمل و نقل اینترنتی است.

در حال حاضر، روزانه حدود 2 میلیون سفر شهری در قم انجام می‌شود و با توجه به نیاز این شهر به توسعه حمل و نقل عمومی، ظرفیت بسیاری برای ساماندهی سفرهای درون شهری و ارائه خدمات مطمئن جابه جایی مسافر در این شهر وجود دارد.

تپ‌سی با توجه به نیاز شهروندان قم به خدمات حمل و نقل هوشمند، در نظر دارد تا با تشکیل ناوگان کافی و ارائه خدمات مطلوب در شهر قم، علاوه بر تسهیل حمل و نقل شهری و پاسخ به نیاز شهروندان در قم، فرصت‌های شغلی جدیدی در این شهر ایجاد کند.

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/10/تپ‌سی-فعالیتش-را-در-قم-آغاز-کرد/



:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

حدود یک سال است که غول‌های تکنولوژی همچون سامسونگ و هواوی از برنامه‌های خود برای معرفی و عرضه گوشی‌های هوشمند تاشو و انعطاف‌پذیر خبر داده‌اند تا جایی که اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی نیز شاهد رونمایی گلکسی فولد سامسونگ و هواوی ایکس تاشو بود. این روزها که بازار معرفی و عرضه گوشی‌های هوشمند تاشو مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر و تا شدنی بسیار داغ و پر تب و تاب شده است، بسیاری از شرکت‌های بزرگ جهان به سمت و سوی طراحی و توسعه این محصولات روی آورده‌اند که از مهمترین آنها می‌توان به سامسونگ و هواوی اشاره کرد.

 

حالا تازه‌ترین اخبار و گزارش های منتشر شده در وب سایت gsmarena نشان می‌دهد که گوشی هوشمند تاشوی موتورولا ریزرفون (Motorola RAZR phone) تا پیش از پایان سال ۲۰۱۹ میلادی به بازارهای جهانی عرضه خواهد شد.

 

نسخه معروف و قدیمی گوشی‌های موتورولا ریزرفون که توانست در طول مدت عمر خود در بازارهای جهانی بالغ بر ۳۰ میلیون دستگاه بفروشد، به تازگی از سوی این شرکت بازطراحی شده و با بهره‌گیری از سیستم عامل اندروید و برخی فناوری‌های جدید همچون گوشی‌های تاشو و مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر قصد ورود به بازارهای جهانی را دارد.  

 

از آنجا که بازار گوشی‌های هوشمند به مرحله اشباع رسیده و شرکت‌های سازنده نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید، دیگر نمی‌دانند باید برای جلب مشتریان بیشتر و رضایت طرفدارانشان چه کار کنند، به سمت گوشی‌های هوشمند تاشو و منعطف روی آورده‌اند تا شاید بتواند بازار راکد و بی تلاطم را رونق بخشد و تحولات عظیم و قابل توجهی را برای کاربران و شرکت‌های تولیدکننده موبایل به ارمغان بیاورد.

 

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11037281.html



:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

حدود یک سال است که غول‌های تکنولوژی همچون سامسونگ و هواوی از برنامه‌های خود برای معرفی و عرضه گوشی‌های هوشمند تاشو و انعطاف‌پذیر خبر داده‌اند تا جایی که اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی نیز شاهد رونمایی گلکسی فولد سامسونگ و هواوی ایکس تاشو بود. این روزها که بازار معرفی و عرضه گوشی‌های هوشمند تاشو مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر و تا شدنی بسیار داغ و پر تب و تاب شده است، بسیاری از شرکت‌های بزرگ جهان به سمت و سوی طراحی و توسعه این محصولات روی آورده‌اند که از مهمترین آنها می‌توان به سامسونگ و هواوی اشاره کرد.

 

حالا تازه‌ترین اخبار و گزارش های منتشر شده در وب سایت gsmarena نشان می‌دهد که گوشی هوشمند تاشوی موتورولا ریزرفون (Motorola RAZR phone) تا پیش از پایان سال ۲۰۱۹ میلادی به بازارهای جهانی عرضه خواهد شد.

 

نسخه معروف و قدیمی گوشی‌های موتورولا ریزرفون که توانست در طول مدت عمر خود در بازارهای جهانی بالغ بر ۳۰ میلیون دستگاه بفروشد، به تازگی از سوی این شرکت بازطراحی شده و با بهره‌گیری از سیستم عامل اندروید و برخی فناوری‌های جدید همچون گوشی‌های تاشو و مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر قصد ورود به بازارهای جهانی را دارد.  

 

از آنجا که بازار گوشی‌های هوشمند به مرحله اشباع رسیده و شرکت‌های سازنده نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید، دیگر نمی‌دانند باید برای جلب مشتریان بیشتر و رضایت طرفدارانشان چه کار کنند، به سمت گوشی‌های هوشمند تاشو و منعطف روی آورده‌اند تا شاید بتواند بازار راکد و بی تلاطم را رونق بخشد و تحولات عظیم و قابل توجهی را برای کاربران و شرکت‌های تولیدکننده موبایل به ارمغان بیاورد.

 

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11037281.html



:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

به نظر می رسد شرکت HMD Global قصد دارد موبایل نوکیا۸.۲ ۵G را با تراشه اسنپ دراگون۷۳۵ بسازد.

 

با توجه به گزارش های منتشر شده درباره نوکیا۸.۲  به نظر می رسد این دستگاه پرچمدار نیست  بلکه یک موبایل میان رده با ویژگی های قابل توجه است.

 

گزارش های پیشین حاکی از آن بود که این موبایل احتمالا در ۲ نسخه (۴G و ۵G) عرضه می شود. اما طبق گزارشی جدید نوکیا۸.۲ فقط در نسخه ۵G عرضه می شود. همچنین احتمالا دستگاه مذکور در کنگره جهانی موبایل ۲۰۲۰ در ماه فوریه رونمایی شود.

 

البته احتمال دارد نوکیا۸.۲ با نام دیگری نیز به بازار عرضه شود.  نوکیا۸.۲ ۵G احتمالا نخستین موبایل این شرکت است که دارای نمایشگری بدون بریدگی است و دوربین سلفی پاپ آپ دارد. دوربین سلفی این دستگاه ۳۲ مگاپیکسل است. پشت دستگاه ۴ دوربین نصب شود. البته باید توجه داشت کوالکام هنوز تراشه اسنپ دراون ۷۳۵ را معرفی نکرده است.

 

این موبایل در سه نسخه  با RAMهای ۴،۶ و ۸ گیگابایتی و حافظه های داخلی ۶۴،۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی به بازار عرضه می شود. احتمالا این نخستین موبایل فنلاندی با ۸ گیگابایت RAMخواهد بود.

 

دوربین اصلی دستگاه نیز ۶۴ مگاپیکسلی خواهد بود. طبق گزارش های مختلف قیمت این موبایل در آمریکا ۵۰۰ دلار خواهد بود.

 

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11040506.html



:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

 به نظر می رسد اپل از تولید آیفون های با نمایشگرهای بزرگ و ارتفاع زیاد خسته شده و قصد دارد به دوران تولید آیفون های کوچک تر با نمایشگرهای ساده تر بازگردد.

 

 اخبار تکنولوژی ,خبرهای تکنولوژی, آیفون 12

از همین رو شنیده می شود آیفون 12 که در سال 2020 به بازار می آید دارای طراحی جدیدی است که البته از نظر ابعاد یادآور آیفون های 4 و 5 است که چند سال قبل تولید شدند. البته لبه ها و حاشیه های این آیفون باریک تر و کوچک تر خواهد شد.

 

گفته می شود ابعاد نمایشگر آیفون 12 برابر با 5.8 یا 5.4 اینچ خواهد بود و نرخ تازه سازی صفحه آن برابر با 120 هرتز است، همچنین شنیده شده که آیفون 12 دارای چهار دوربین در پشت خواهد بود و از فناوری نسل پنجم تلفن همراه پشتیبانی می کند.

 

 

منبع:

https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11040500.html



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1398 | نظرات ()